HKU Studentportal
HKU Studentportal
  • Volg ons op facebook
  • Volg ons op twitter

Voor Bachelor en Master studenten van HKU Utrechts Conservatorium is het, door de mogelijke geluidsoverlast, vaak extra moeilijk woonruimte te vinden.
Portaal Utrecht en SSH hebben daarom, speciaal voor studenten van HKU Utrechts Conservatorium, enkele panden gereserveerd.

Portaal


Studenten van HKU Utrechts Conservatorium kunnen zich inschrijven voor een kamer aan de St. Ludgerusstraat (Portaal Utrecht). Deze accommodatie bestaat uit een gemengde woonvorm in samenwerking met de Tussenvoorziening.

Voor alle informatie over deze Conservatoriumwoningen, de Tussenvoorziening, inschrijfregels e.d volgt zo snel mogelijk een document met meer informatie.

Inschrijven voor huisvesting van Portaal kan via het webformulier, dit opent door op onderstaande knop te klikken. Na ontvangst van je inschrijving zul je worden geplaatst op de wachtlijst. HKU beheert de wachtlijst voor Portaal.

Houd rekening met een lange wachttijd van gemiddeld een jaar!

Let op: HKU zal je één keer per jaar per e-mail benaderen om jouw plek op de Portaal wachtlijst te bevestigen. Hiervoor ontvang je van HKU een bericht op jouw HKU e-mailadres. Indien je niet tijdig reageert, zal jouw plek op de Portaal wachtlijst komen te vervallen. Houd je e-mail dus goed in de gaten!

SSH

Voor HKU Utrechts Conservatorium studenten (Bachelor en Master) is het ook mogelijk om je in te schrijven voor huisvesting via SSH.

SSH biedt voor HKU Utrechts Conservatorium studenten kamers en studiowoningen aan.

Voor meer informatie over SSH, deze Conservatoriumwoningen en hoe je je moet aanmelden volgt zo snel mogelijk een document met meer informatie.


Aanmelden voor een Conservatorium woonruimte via SSH loopt rechtstreeks via SSH. Je kunt je ook samen met 1 of 2 medestudenten registreren bij SSH voor tijdelijke woonruimte in hetzelfde pand.

Om je aan te melden ga je naar de website van SSH.


SSH beheert zelf de wachtlijst, HKU houdt hiervan dus geen gegevens bij.Kijk voor meer informatie en andere belangrijke links op de pagina woningcorporaties.

Vragen?

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan contact op met HKU Servicebalie Studentzaken. Dat kan telefonisch op werkdagen tussen 10 en 17 uur op het nummer 030-2091540 of per e-mail sz@hku.nl.