HKU Studentportal
HKU Studentportal
  • Volg ons op facebook
  • Volg ons op twitter

Dit is de pagina van de afstudeerrichting Klassieke Muziek aan HKU Utrechts Conservatorium.

OSIRIS

In OSIRIS staan de modulebeschrijvingen en worden de studiepunten geregistreerd. Bekijk jouw studievoortgang in OSIRIS Student.

Klopt er iets niet? Neem dan contact op met de docent of je tutor.

OER

In het Onderwijs- en Examenreglement (OER) vind je alle officiële regels en afspraken.

Studieleiders

De studieleider van de hoofdvakgebonden vakken van Klassieke Muziek en theorie is Joop van Deuren. Je kunt hem bereiken via joop.vandeuren@hku.nl.

De studieleider van de niet-hoofdvakgebonden vakken (bijv. educatie) is Cécile Rongen. Je kunt een afspraak met haar maken via cecile.rongen@hku.nl.

Jony Overdijk, Sonja Heimans, Carlijn Kooijmans en Simone Boos-van Lieshout ondersteunen de studieleiders o.a. bij het organiseren van de projecten, de kamermuziekdagen en de ensembles.

actueel

Tutoren Utrechts Conservatorium

Jazz & Pop - BMus en MMus

Marloes Hendriks


Klassieke Muziek (behalve zang), Compositie, Beiaard, Kerkmuziek, Historische Uitvoeringspraktijk, Musician 3.0 - BMus en MMus

Marijke Arnold


Bachelor of Music in Education (Docent Muziek) en Klassieke Muziek zang - BMus en MMus

Mathijs van der Heide

ISA-aanvraag

Een individuele studie activiteit (ISA) is een activiteit die buiten het kader van de vastgestelde examenprogramma's wordt uitgevoerd, en waarmee professionele werkervaring wordt opgedaan. Het betreft leeractiviteiten in de zogenaamde vrije ruimte. Je kunt voor deze activiteiten studiepunten aanvragen via onderstaand formulier. Lever dit formulier ingevuld, uitgeprint en met de nodige bewijzen in bij de Servicebalie (H0.10).


Aanvraagformulier ISA's

Richard Holfonds en Georgine van den Boogert Stichting

Deze fondsen zijn voor studenten van HKU Utrechts Conservatorium die een nieuw muziekinstrument moeten aanschaffen of een cursus, masterclass of concours in het buitenland willen volgen.

Lees verder