HKU Studentportal
HKU Studentportal
  • Volg ons op facebook
  • Volg ons op twitter

Contact met je tutor

Wil je contact met je tutor, maak dan een afspraak via e-mail. Laat in je mail duidelijk weten waarover je de tutor wilt spreken. Houd er rekening mee dat je tutor niet alle dagen van de week aanwezig is.

Waarvoor kun je bij je tutor terecht?

Je tutor begeleidt je bij je studievoortgang en is aanwezig bij alle voortgangsgesprekken.
Je tutor kan je helpen bij vragen over:

• Het curriculum;
• Studievoortgang en/of -belemmeringen;
• Plannen van je studie;
• Studeren in het buitenland;
• Studievertraging.

Minstens één keer per blok wordt een tutoruur ingeroosterd, waar je aanwezigheid verplicht is. Daarnaast kun je altijd een individueel begeleidingsgesprek bij je tutor aanvragen.
Kortom: voor bijna alles rondom je studie is je tutor het eerste aanspreekpunt.

Tutoruren

Een aantal keer per jaar wordt een tutoruur ingeroosterd. Hierin worden algemene studiezaken besproken en is er ruimte voor verdieping rondom je studievoortgang, intervisie en groepsdynamica. Aanwezigheid bij deze tutoruren is verplicht en telt samen met je Ontwikkelings-Portfolio en je zelfevaluatie mee in je beoordeling.

Studentendecaan

Als door persoonlijke omstandigheden je studievoortgang wordt belemmerd, zal je tutor je vaak verwijzen naar de decaan. Lees hier wat een studentendecaan voor je kan betekenen.

Vertrouwenspersoon

De HKU kent ook een vertrouwenspersoon. Twijfel je er over om een bepaalde kwestie met je tutor of studieleider te bespreken, neem dan contact op met Elsje Dicke (030-209 19 09), zij is vertrouwenspersoon voor studenten van HKU Theater.


Tutor jaar 1:

Jelmer Soes

Tutor jaar 2:

Inge Raadschelders

Tutor jaar 3:

Anouk Saleming

Tutor jaar 4:

Mariëlle van Sauers