HKU Studentportal
HKU Studentportal
 • Volg ons op facebook
 • Volg ons op twitter

Wat leer je?

Hoe je kunt omgaan met je eigen ideeën binnen een creatief proces en hoe je die kunt omzetten in beeld. Je leert met kritiek (begeleiding) omgaan en te reflecteren op je eigen werk. Je kunt ontdekken of een studie aan een kunstacademie bij je past. Later tijdens de basisopleiding krijg je meer vakgerichte opdrachten die aansluiten bij de studierichting van je keuze.

Basisopleiding lessen op locatie IBB-laan

Met ingang van het studiejaar 2017-2018 vinden de lessen van de Basisopleiding op de zaterdagen plaats op locatie IBB-laan.

Praktische informatie 2017-2018

Elke zaterdagochtend volg je een workshop. In het document werkgroepen hieronder (bij punt 4) zie je in welke werkgroep je bent ingedeeld.

Als je weet in welke werkgroep je zit kun je in het ochtendprogramma (punt 5) zien welke spullen je moet meenemen naar de les. 

Elke zaterdagmiddag werk je in een mentorgroep. Check het document mentorgroepen hieronder (bij punt 4) om te zien in welke mentorgroep je bent ingedeeld. Het volledige jaarrooster tref je hieronder bij punt 3.


 1. Algemene praktische informatie (pdf)
 2. Instructies gebruik roosterprogramma WebUntis (pdf)
 3. Jaarrooster
 4. Groepsindelingen
  -mentorgroepen (pdf)
  -werkgroepen (pdf)
 5. Ochtendprogramma: informatie over de workshops en de benodigdheden die je zelf mee moet nemen.(pdf)
 6. Middagprogramma: informatie over de mentorgroep-bijeenkomsten en de benodigdheden die je zelf mee moet nemen. (pdf)
 7. Vakstudio: inhoudelijke informatie en informatie over de benodigdheden die je zelf mee moet nemen naar de lessen. (informatie volgt)
 8. Informatie over hoe en wanneer je vanuit de basisopleiding de inschrijving voor een bachelor opleiding kan regelen. (informatie volgt)