HKU Studentportal
HKU Studentportal
 • Volg ons op facebook
 • Volg ons op twitter

Hier vind je praktische informatie over je opleiding. Voor nu is de startinformatie belangrijk. Kijk ook bij Locatiezaken en Studentenservice.
De informatie wordt in de komende periode steeds aangevuld. Raadpleeg deze pagina dus met regelmaat.

Leslocatie Basis Plus...

De vrijdag-lessen van de Basis Plus-opleiding vinden plaats op locatie Oudenoord. De zaterdag-lessen vinden plaats op locatie IBB.


Praktische informatie 2017 -2018

 1. Algemene praktische informatie (pdf)
 2. Jaarrooster
 3. Handleiding gebruik roosterprogramma WebUntis (pdf)
 4. Groepsindeling je mentor is Bart Hoeve
 5. Ochtendprogramma: informatie over de workshops op zaterdagochtend en de benodigdheden die je zelf mee moet nemen. (pdf)
 6. Middagprogramma (op zaterdag): informatie over de mentorgroep-bijeenkomsten en de benodigdheden die je zelf mee moet nemen. (pdf)
 7. Beeldlab (zaterdag): inhoudelijke informatie en informatie over de benodigdheden die je zelf mee moet nemen naar de lessen. (informatie volgt)
 8. Informatie over het vrijdag-programma (informatie volgt)
 9. Informatie over hoe en wanneer je vanuit de basisopleiding de inschrijving voor een bachelor opleiding kan regelen. (informatie volgt)

Werkveldorientatie 17 november

Presentaties 18 november & Open Dag 25 november

Een belangrijk onderdeel van de basisopleiding is om uit te vinden hoe je je studie wilt voortzetten binnen HKU en om te beslissen welke bacheloropleiding het beste bij je past.


De open dag van HKU is op 25 november 2017. Eén week voor de open dag zullen we presentaties geven zodat je vooraf kan bepalen welke School je wilt  bezoeken tijdens de open dag. Door deze presentaties kom je meer te weten over de opleidingen bij HKU Beeldende Kunst, Media, Design en Games en Interactie.


De presentaties zijn op zaterdag 18 november in lokaal 103 van HKU locatie IBB en ze zijn bestemd voor alle studenten van de basisopleiding en basis-plus opleiding. De presentaties komen in de plaats van de reguliere mentorlessen die dag. Het programma is als volgt:

 • 12.30 Inloop
 • 12.45 Korte introductie door Andrew March
 • 13.00 School HKU Beeldende Kunst (Frank Koolen, studieleider Fine Art)
 • 13.30 School HKU Media (Bart Hoeve, docent IMT)
 • 14.00 School HKU Games & Interactie (Corné van Delft, studieleider Games & Interaction)
 • 14.30 School of Design (Tonnie Jobse, theoriedocent Design)
 • 15.00 Einde