HKU Studentportal
HKU Studentportal
  • Volg ons op facebook
  • Volg ons op twitter

Sleutel nodig? Printer doet het niet? Is jouw docent al in huis? Voor deze en andere vragen kun je terecht bij de receptie.

Receptie

De recepties van de gebouwen van HKU Theater op Janskerkhof 17/18 en 4a zijn open en telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Na 17.00 uur is er tot 22.00 uur (op maandag t/m donderdag) een portier aanwezig.
Bij de receptie zijn de sleutels van lokalen en vergaderruimtes op te vragen.

Repro

In Janskerkhof 17/18 kun je betaald printen vanuit K19 en vanuit de kantine (vanaf de windows-PC’S) naar het kopieerapparaat en de printer op de gang bij K19.

In Janskerkhof 4a kun je vanuit de binnenplaats betaald printen op het kopieerapparaat, in de kopieerruimten en die op de gang staat bij O15.
Op Janskerkhof 4a zijn faciliteiten om te printen (ook kleur) en er staat een kopieerapparaat dat geschikt is voor het kopiëren van grotere oplagen. Informeer bij de receptiemedewerker voor de mogelijkheden.

De receptiemedewerker kan je van dienst zijn als een kopieerapparaat een storing geeft. Kan de medewerker de storing niet oplossen dan haalt hij of zij de conciërge er bij. Kopieer- of printkaarten kunnen met pinbetaling gekocht worden bij beide recepties.